Filtrera & anpassa

Viner från Cave de Lugny

Det snart 100-åriga kooperativet Cave de Lugny ligger i norra Maconnais bara ett stenkast från staden Chardonnay. De har specialiserat sig på vit Bourgogne och gör inte mindre än tio olika Maconviner som alla rankas bland distriktets bästa. Alla ...

Läs mer om Cave de Lugny

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Cave de Lugny

Det snart 100-åriga kooperativet Cave de Lugny ligger i norra Maconnais (bara ett stenkast från staden Chardonnay). De har specialiserat sig på vit Bourgogne och gör inte mindre än tio olika Maconviner som alla rankas bland distriktets bästa. Alla vinerna görs på druvor från rankor runt byn Lugny. Kooperativets historia började redan 1927 med 116 småbönder som medlemmar. Idag består medlemmarna fortfarande av passionerade bönder, men antalet har vuxit till nästan 400. För att säkerställa kvaliteten ställs det höga krav på bönderna och det sker årligen inspektioner och bedömning av druvor runt skördetid för att se till att kvaliteten upprätthålls.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du