Filtrera & anpassa

Vinerna av Casa Emma

Casa Emma är en familjeägd vingård som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. Vingården är belägen på en kulle med utsikt över det vackra landskapet med olivlundar och vinrankor. Casa Emma grundades av Paolo och Laura della Seta 1970 och har sedan ...

Läs mer om Casa Emma

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Casa Emma

Casa Emma är en familjeägd vingård som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. Vingården är belägen på en kulle med utsikt över det vackra landskapet med olivlundar och vinrankor. Casa Emma grundades av Paolo och Laura della Seta 1970 och har sedan dess blivit en av de mest välrenommerade vinproducenterna i regionen.

Casa Emma arbetar med ett passionerat team av vinmakare och jordbrukare för att producera högkvalitativa viner som är representativa för Toscana. De producerar ett brett utbud av viner, inklusive Chianti Classico, Chianti Classico Riserva och Super Tuscan. Deras viner är gjorda av druvor som är odlade på deras egna marker och skördas för hand.

Casa Emma är känd för att använda traditionella metoder för att producera vin. De använder sig av naturliga jäsningstekniker och lagrar sina viner på ekfat för att få fram de karaktäristiska smakerna och dofterna. De är också engagerade i hållbarhet och har implementerat flera miljövänliga åtgärder för att minska sin påverkan på miljön.

Vingården välkomnar besökare för vinprovning och guidade turer i deras vingård och vinkällare. Där kan besökare uppleva den vackra toskanska landsbygden samtidigt som de lär sig om vinproduktionen. Casa Emma är en uppskattad destination för vinälskare och turister från hela världen.

Sammanfattningsvis är Casa Emma en familjeägd vingård som är dedikerad till att producera högkvalitativa viner med traditionella metoder och hållbara metoder. De har blivit en av de mest välrenommerade vinproducenterna i Toscana och är kända för att erbjuda en unik upplevelse för besökare i deras vackra vingård.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du