Filtrera & anpassa

Vinerna av Cantine Valenti

Cantine Valenti är en vinproducent belägen i Sicilien, Italien. Företaget grundades 2004 av Mario Valenti och är nu en av de mest framstående vinproducenterna i regionen. Cantine Valenti har ett passionerat team som arbetar hårt för att producera ...

Läs mer om Cantine Valenti

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Cantine Valenti

Cantine Valenti är en vinproducent belägen i Sicilien, Italien. Företaget grundades 2004 av Mario Valenti och är nu en av de mest framstående vinproducenterna i regionen. Cantine Valenti har ett passionerat team som arbetar hårt för att producera högkvalitativa viner som representerar den bästa kvaliteten av den sicilianska jorden.

Cantine Valenti har totalt 50 hektar vingårdar som är belägna i området mellan Randazzo och Castiglione di Sicilia på norra sluttningen av Etna, en aktiv vulkan som har en unik mineralrik jordmån. Denna jord ger vinerna en unik smakprofil som är unik för regionen. Företaget odlar olika druvsorter, inklusive de inhemska druvorna som nerello mascalese, nerello cappuccio och carricante, samt internationella druvor som chardonnay, merlot och cabernet sauvignon.

Cantine Valenti använder modern teknik i sin vinproduktion, men de tar också hänsyn till traditionella metoder. Vinerna åldras i ekfat för att förbättra smaken och ge en mjukare konsistens. De producerar flera viner som inkluderar röda, vita och roséviner, såväl som mousserande viner.

Cantine Valenti har vunnit flera priser för sina viner, inklusive Gambero Rosso-priset, Slow Wine-priset och Decanter World Wine-priset. Deras viner har fått höga betyg av kritiker och de har blivit mycket uppskattade av vinälskare runt om i världen.

Cantine Valenti strävar efter att producera viner av högsta kvalitet och att förmedla regionens unika karaktär genom smaker och dofter från Sicilien. Deras viner representerar det bästa av Sicilien och är en utmärkt representation av regionens rika vintradition.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du