Filtrera & anpassa

Viner från Bodega Viña Meín

Denna historia börjar när Emilio Rojo, en före detta telekommunikationsingenjör, bestämde sig för att byta karriär och göra det han verkligen älskar, nämligen att göra vin. På kort tid blev han ett av de mest omtalade namnen på den nationella ...

Läs mer om Bodega Viña Meín

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Bodega Viña Meín

Denna historia börjar när Emilio Rojo, en före detta telekommunikationsingenjör, bestämde sig för att byta karriär och göra det han verkligen älskar, nämligen att göra vin. På kort tid blev han ett av de mest omtalade namnen på den nationella vinscenen. Hans framgång grundas mycket i den omsorg han ger till den 0,5 hektar stora vingården han har i staden Arnoia (Orense). 2019 togs egendomen över av familjen Ruiz Aragoneses (ägare av vingårdarna Pago de Carraovejas och Ossian) men Emilio Rojo är fortfarande en del av detta projekt. Det mesta av den väldigt begränsade produktionen säljs idag innan den ens når marknaden.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du