Filtrera & anpassa

Viner från Avennia

Stephenson / Sauer-familjen har odlat på Red Willow sedan 1920-talet och planterade vinrankor första gången 1973. Patriarken Mike Sauer är en av de verkliga pionjärerna inom Washington-vinindustrin och arbetade med Walter Clore och var med om att ...

Läs mer om Avennia
Dölj atlas

Mer om viner från Avennia

Stephenson / Sauer-familjen har odlat på Red Willow sedan 1920-talet och planterade vinrankor  första gången 1973. Patriarken Mike Sauer är en av de verkliga pionjärerna inom Washington-vinindustrin och arbetade med Walter Clore och var med om att plantera några av de första Syrah rankorna i Washington. Vingården ligger väster och något söder om Yakima och är känd för sitt ikoniska stenkapell, byggt av familjen på en topp i vingården.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du