Filtrera & anpassa

Viner från Brancaia

Brancaia ligger strax utanför Castellina. Fram till 1981 var egendomen övergiven, men lyckligtvis såg Bruno och Birgitte Wilmer potentialen i gården och tog över driften direkt. Ovationerna lät inte vänta på sig, det tog inte mer än två år innan de ...

Läs mer om Brancaia

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Brancaia

Brancaia ligger strax utanför Castellina. Fram till 1981 var egendomen övergiven, men lyckligtvis såg Bruno och Birgitte Wilmer potentialen i gården och tog över driften direkt. Ovationerna lät inte vänta på sig, det tog inte mer än två år innan de fick oerhört positiva omdömen i Chianti Classicoprovningar, och uppmärksammades även internationellt. I slutet av 80-talet investerade paret även i Poppiegendomen, som ligger närmare Radda i Chianti, och i slutet av 90-talet köpte de vingårdar i Maremma. 1998 tog den oenologiutbildade dottern Barbara Wilmer över driften. Om det är någonting som präglar hennes arbete i vingården är det kvalitet, noggrannhet och tid. Brancaia lägger i snitt 450 arbetstimmar per hektar, vilket är ungefär 150 timmar mer än genomsnittet för branschen. Som belöning för slitet är Brancaia idag är en av de mest ansedda och framgångsrika egendomarna i Toscana, och belönas årligen med priser världen över. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du