Filtrera & anpassa

Viner från Château Dalem

Chateau Dalem är utan tvekan en av de bästa egendomarna i den undervärderade appellationen Fronsac. Det är även en av de äldsta egendomarna i hela Bordeaux dess historia sträcker sig ända tillbaka till år 1610. Det var kvar i samma familjs ägo till ...

Läs mer om Château Dalem
Dölj atlas

Mer om viner från Château Dalem

Chateau Dalem är utan tvekan en av de bästa egendomarna i den undervärderade appellationen Fronsac. Det är även en av de äldsta egendomarna i hela Bordeaux; dess historia sträcker sig ända tillbaka till år 1610. Det var kvar i samma familjs ägo till år 1955 då det köptes av  Michel Rullier. Sedan 2002 förvaltas Chateau Dalem idag av Brigitte Rullier-Loussert. Rullierfamilem har en lång tradition i Bordeaux: förutom Chateau Dalem förvaltar de även Chateau de la Huste (också inom Fronsac-appellationen) som varit i familjens ägo sedan mitten på 1800-talet.

Placerade på en större kulle vätter Chateau Dalems vingårdar mot sydöst, är på 10 hektar och består av 90% merlot och 10% cabernet franc. Tidigare odlades 10 % cabernet sauvignon, men de rankorna har nu bytts ut och ersatts med druvor som tycker bättre om jordmånen bestående av lera och kalksten. Vinrankorna genomsnittsålder är 40 år. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du