Filtrera & anpassa

Viner från Península de Setúbal, Portugal

Precis söder om Lissabon på andras sidan inloppet till floden Tejo eller Tago ligger Pennsula de Setbal som är ett populärt utflyktsmål på helgerna för de urbana Lissabonboarna. Här trängs golfare med vinodlare och turister.Fram till och med 2008 ...

Läs mer om Península de Setúbal i Portugal
Dölj atlas

Mer om viner från Península de Setúbal


Precis söder om Lissabon på andras sidan inloppet till floden Tejo eller Tago ligger Península de Setúbal som är ett populärt utflyktsmål på helgerna för de urbana Lissabonboarna. Här trängs golfare med vinodlare och turister.

Fram till och med 2008 kallades området för Terras do Sado men är nu en Vinho Regional Península de Setúbal med Atlanten i väst och Alentejo i öster och i syd.

Regionen har två berömda DOC-områden. Det är Palmela DOC som producerar rött, vitt och mousserande på framförallt casteláo frances (de röda ska innehålla minst 67 procent av druvsorten), men framförallt Setúbal DOC.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du