Filtrera & anpassa

Viner från Abruzzo, Italien

I Abruzzo dominerar kooperativen. Montepulciano dAbruzzo har visserligen fått DOCG-status för underdistriktet Montepulciano dAbruzzo Colline Teramane gjort på druvsorten med samma namn men som inte har någon direkt koppling till Vino Nobile di ...

Läs mer om Abruzzo i Italien
Dölj atlas

Mer om viner från Abruzzo


I Abruzzo dominerar kooperativen. Montepulciano d’Abruzzo har visserligen fått DOCG-status för underdistriktet Montepulciano d’Abruzzo Colline Teramane (gjort på druvsorten med samma namn men som inte har någon direkt koppling till Vino Nobile di Montepulciano i Toscana) men de mjuka fruktiga vinerna lämnar sällan några bestående intryck. Det gör sällan områdets vita torra Trebbiano d’Abruzzo heller.

 

I Molise är Biferno DOC det mest kända vinet - ett ganska kraftigt rött på montepulciano och aglianico.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du