Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Abruzzo, Italien

I Abruzzo dominerar kooperativen. Montepulciano dAbruzzo har visserligen fått DOCG-status för underdistriktet Montepulciano dAbruzzo Colline Teramane gjort på druvsorten med samma namn men som inte har någon direkt koppling till Vino Nobile di ...

Läs mer om Abruzzo i Italien
Dölj atlas

Mer om viner från Abruzzo


I Abruzzo dominerar kooperativen. Montepulciano d’Abruzzo har visserligen fått DOCG-status för underdistriktet Montepulciano d’Abruzzo Colline Teramane (gjort på druvsorten med samma namn men som inte har någon direkt koppling till Vino Nobile di Montepulciano i Toscana) men de mjuka fruktiga vinerna lämnar sällan några bestående intryck. Det gör sällan områdets vita torra Trebbiano d’Abruzzo heller.

 

I Molise är Biferno DOC det mest kända vinet - ett ganska kraftigt rött på montepulciano och aglianico.