Filtrera & anpassa

Viner från Madiran, Frankrike

Madiran är förmodligen det distriktet i Sud-Ouest som utvecklats mest och fått bäst spridning de senaste 20 åren. Inte minst på grund av Alain Brumont som med Chteau Montus och Domaine de Bouscassé satt standarden för supertäta, sträva och täta viner ...

Läs mer om Madiran i Frankrike
Dölj atlas

Mer om viner från Madiran


Madiran är förmodligen det distriktet i Sud-Ouest som utvecklats mest och fått bäst spridning de senaste 20 åren. Inte minst på grund av Alain Brumont som med Château Montus och Domaine de Bouscassé satt standarden för supertäta, sträva och täta viner på druvsorten tannat ibland uppblandad med cabernet sauvignon och fer. Vinerna behöver upp emot 10 år på butelj för att mjukna och kan lagras mycket längre än så.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du