Filtrera & anpassa

Viner från Principaute dOrange Vaucluse IGP, Frankrike

Principauté dOrange Vaucluse IGP är ett vinområde i Provence, Frankrike. Detta vindistrikt är känt för sin fantastiska produktion av viner med fruktiga smaker och hög kvalitet.Principauté dOrange Vaucluse IGP är beläget i hjärtat av Provence och ...

Läs mer om Principaute dOrange Vaucluse IGP i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Principaute dOrange Vaucluse IGP


Principauté d'Orange Vaucluse IGP är ett vinområde i Provence, Frankrike. Detta vindistrikt är känt för sin fantastiska produktion av viner med fruktiga smaker och hög kvalitet.

Principauté d'Orange Vaucluse IGP är beläget i hjärtat av Provence och sträcker sig över en yta av 4000 hektar, vilket gör det till ett av de största vinområdena i regionen. Området är känt för sina varierande jordmånar, vilket ger upphov till olika smaker och aromer i vinerna.

Huvuddruvorna som odlas i området är Grenache, Syrah, Cinsault och Mourvèdre, som tillsammans ger en rik blandning av smaker och aromer. Vinerna som produceras här har en elegant och välbalanserad karaktär, med en intensiv fruktighet och mjuka tanniner.

Principauté d'Orange Vaucluse IGP har en lång historia av vinproduktion, som sträcker sig tillbaka till romartiden. Området är också känt för sina vackra vingårdar och pittoreska byar som är väl värda ett besök för alla som är intresserade av vin.

Vinerna från detta vindistrikt passar utmärkt till en mängd olika rätter, som fisk, fågel, kött och ost. Dessutom passar de utmärkt att avnjuta på egen hand som en apéritif eller som en avslutning på en god middag.

Principauté d'Orange Vaucluse IGP har tagit stora steg framåt de senaste åren och är nu en ledande producent av högkvalitativa viner i Provence. Vinerna från detta vindistrikt har blivit alltmer populära bland vinälskare runt om i världen, och det är lätt att förstå varför.

I slutändan är Principauté d'Orange Vaucluse IGP ett fantastiskt exempel på den fantastiska kvaliteten på viner som kan produceras i Provence. Med en rik historia, en fantastisk geografi och en passion för kvalitativ vinproduktion, är det ingen överraskning att detta vindistrikt är en favorit bland vinälskare och turister som besöker regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du