Filtrera & anpassa

Viner från Cassis, Frankrike

Cassis är ett litet distrikt mellan Marseille och Bandol i Provence som till 75 procent domineras av vitt vin. Det är kanske inte så konstigt eftersom jordmånen består av kalksten och den passar utmärkt för druvsorter som clairette, marsanne, ugni ...

Läs mer om Cassis i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Cassis


Cassis är ett litet distrikt mellan Marseille och Bandol i Provence som till 75 procent domineras av vitt vin. Det är kanske inte så konstigt eftersom jordmånen består av kalksten och den passar utmärkt för druvsorter som clairette, marsanne, ugni blanc och sauvignon blanc.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du