Filtrera & anpassa

Viner från Bourgogne Haute-Cotes Nuits, Frankrike

Bourgogne Haute-Cotes Nuits är ett vindistrikt i Bordeaux, Frankrike som ligger i regionen Bourgogne. Detta område är känt för sin höga kvalitet på rödviner, som produceras av Pinot Noir-druvor.Bourgogne Haute-Cotes Nuits täcker en yta på cirka 550 ...

Läs mer om Bourgogne Haute-Cotes Nuits i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Bourgogne Haute-Cotes Nuits


Bourgogne Haute-Cotes Nuits är ett vindistrikt i Bordeaux, Frankrike som ligger i regionen Bourgogne. Detta område är känt för sin höga kvalitet på rödviner, som produceras av Pinot Noir-druvor.

Bourgogne Haute-Cotes Nuits täcker en yta på cirka 550 hektar och ligger på en höjd av mellan 300 och 500 meter över havet. Det är en av de högst belägna appellationerna i Bourgogne och dess höjdläge skapar ett klimat som är kallare än i andra delar av regionen. Detta klimat är idealiskt för odling av Pinot Noir-druvor, vilket ger vinerna en frisk och fruktig karaktär med finess och elegans.

Vinerna som produceras i Bourgogne Haute-Cotes Nuits är kända för sin subtila smakprofil med toner av röda frukter, örter och kryddor. De är eleganta och har en god balans mellan syra och tanniner. Vinerna är ofta mycket lämpliga för lagring och utvecklas på ett vackert sätt över tiden.

Bourgogne Haute-Cotes Nuits har en lång och rik historia av vinproduktion. Vinproduktionen har varit en del av regionens kultur i flera hundra år och har spelat en viktig roll i regionens ekonomi. Vinodlingarna har även haft en symbolisk betydelse för regionens kulturarv.

Bourgogne Haute-Cotes Nuits är också känt för sin pittoreska skönhet, med sina gröna kullar och lummiga skogar. Besökare kan njuta av en tur i vinodlingarna, besöka vingårdar och smaka på de lokala vinerna.

Sammanfattningsvis är Bourgogne Haute-Cotes Nuits ett vindistrikt i Bordeaux i Frankrike som är känt för sin höga kvalitet på rödviner som produceras av Pinot Noir-druvor. Området täcker en yta på cirka 550 hektar och ligger på en höjd av mellan 300 och 500 meter över havet. Vinerna är kända för sin subtila smakprofil med toner av röda frukter, örter och kryddor och är lämpliga för lagring. Bourgogne Haute-Cotes Nuits har en lång och rik historia av vinproduktion och är också känt för sin pittoreska skönhet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du