Filtrera & anpassa

Viner från Alsace Crémant dAlsace, Frankrike

Crémant dAlsace är ett av de mest välrenommerade vindistrikten i Alsace i Frankrike. Det är känt för sina mousserande viner, som är gjorda enligt den traditionella metoden för att skapa bubblor i vinet.Crémant dAlsace produceras främst i regionerna ...

Läs mer om Alsace Crémant dAlsace i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Alsace Crémant dAlsace


Crémant d'Alsace är ett av de mest välrenommerade vindistrikten i Alsace i Frankrike. Det är känt för sina mousserande viner, som är gjorda enligt den traditionella metoden för att skapa bubblor i vinet.

Crémant d'Alsace produceras främst i regionerna runt städerna Strasbourg, Colmar och Mulhouse i Alsace. Området är känt för sitt kalla klimat och sitt rika kalkstenjord, vilket ger vinerna en unik karaktär.

Vinet görs huvudsakligen av Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir och Riesling-druvor, som är väl anpassade till områdets specifika klimat och jordförhållanden. Vinerna är torra, eleganta och har ofta en uppfriskande syrlighet.

Crémant d'Alsace är känt för att erbjuda en överkomlig alternativ till Champagne, vilket gör det till ett populärt val bland vinälskare som vill uppleva de mousserande vinernas kvalitet utan att betala de höga priserna för Champagne.

Produktionen av Crémant d'Alsace är strängt reglerad, och vinerna måste följa strikta krav för att få bära namnet 'Crémant d'Alsace'. Vinerna måste till exempel jäsa i flaskan i minst nio månader och vara gjorda av minst 50% av de tillåtna druvsorterna.

Crémant d'Alsace har vunnit många utmärkelser och pris för sin höga kvalitet, och det är en av de mest eftertraktade mousserande vinerna i världen. Vinerna kan serveras som aperitif eller som ett perfekt val till mat, särskilt fisk, skaldjur och desserter.

I slutändan är Crémant d'Alsace ett måste för alla vinälskare som vill uppleva en mousserande vin med hög kvalitet, och det är en utmärkt introduktion till de mousserande vinernas värld för de som vill utforska utan att betala Champagne-priserna. Med sin subtila elegans och uppfriskande syrlighet är Crémant d'Alsace en riktig pärla i den franska vintraditionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du