Filtrera & anpassa

Viner producerade på Trepat

Vindruvan Trepat, även kallad Trepat Negre, är en spansk druva som odlas främst i regionen Conca de Barber i Katalonien. Denna druva har en historia som sträcker sig tillbaka till antikens Rom och är känd för sin höga syrahalt och karakteristiska ...

Läs mer om Trepat

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Trepat

Vindruvan Trepat, även kallad Trepat Negre, är en spansk druva som odlas främst i regionen Conca de Barberà i Katalonien. Denna druva har en historia som sträcker sig tillbaka till antikens Rom och är känd för sin höga syrahalt och karakteristiska smakprofil.

Trepat-vindruvan är en röd druva som trivs i ett klimat med hög höjd och stora skillnader mellan dag- och natttemperaturer. Dessa förhållanden finns i Conca de Barberà, vilket gör det till det perfekta området för odling av denna druva.

Vindruvan Trepat är vanligtvis använd i produktion av roséviner, men den används också i produktionen av röda viner. Vinerna har en lätt kropp och är kända för sin friska smak och fruktiga aromer av körsbär, jordgubbar och hallon. På grund av dess lätta kropp och höga syrahalt passar vinerna särskilt väl till lättare maträtter såsom sallader, grillade grönsaker och fiskrätter.

?'ven om Trepat inte är lika känd som andra vindruvor som Merlot och Cabernet Sauvignon, är den en viktig del av Kataloniens vinkultur och har vunnit allt mer popularitet bland vinälskare. Dess unika smakprofil och ursprung har gjort det till en symbol för regionens vinproduktion och det anses vara en viktig del av Spaniens vinarv.

Sammanfattningsvis är vindruvan Trepat en spansk druva som odlas främst i Conca de Barberà i Katalonien. Den är känd för sin höga syrahalt och används främst i produktionen av roséviner och lätta röda viner. Dess fruktiga smak och aromer av körsbär, jordgubbar och hallon passar väl till lättare maträtter såsom sallader, grillade grönsaker och fiskrätter.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du