Filtrera & anpassa

Viner producerade på Riesling Italico

Vindruvan Riesling Italico är en spännande druva som är väl värd att upptäcka. Den är vanligtvis odlad i Italien och -sterrike, men även i Tyskland och andra delar av Europa. Riesling Italico är också känd som Welschriesling, vilket kan förvirra en ...

Läs mer om Riesling Italico

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Riesling Italico

Vindruvan Riesling Italico är en spännande druva som är väl värd att upptäcka. Den är vanligtvis odlad i Italien och ?-sterrike, men även i Tyskland och andra delar av Europa. Riesling Italico är också känd som Welschriesling, vilket kan förvirra en del, eftersom den inte är relaterad till den mer kända druvan Riesling.

Riesling Italico är en tålig druva som trivs i svala klimat och på hög höjd. Den producerar en torr, frisk och aromatiskt vin med en karakteristisk smak av gröna äpplen och citrus. Viner gjorda på Riesling Italico kan också ha en lätt mineralitet och en krispig syra, vilket gör dem mycket mångsidiga och passar till en mängd olika maträtter.

Viner från Riesling Italico passar utmärkt till en mängd olika rätter, från fisk och skaldjur till lättare kötträtter och sallader. Vinet är också utmärkt som en aperitif och kan kombineras med fräscha sallader, ljust kött och vegetariska rätter.

När det gäller smakupplevelsen är Riesling Italico en druva som passar utmärkt till maträtter som kräver en friskhet och krispighet i smaken. Det kan också fungera utmärkt som en balanserande faktor till fetare rätter, såsom fet fisk och rökt kött.

I slutändan är Riesling Italico en spännande druva med en unik smakprofil. Den är väl värd att upptäcka för alla som älskar vin och vill prova på något nytt och annorlunda. Så varför inte ge Riesling Italico en chans nästa gång du letar efter ett vin till din maträtt?

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du