Filtrera & anpassa

Viner med Rabigato

Vindruvan Rabigato är en av de mest odlade druvsorterna i Douro-dalen i Portugal. Den är känd för sin förmåga att producera högkvalitativt vin med en syrlig smak och en uppfriskande arom.Rabigato växer bäst i områden med skiffer- och granitjord ...

Läs mer om Rabigato
Dölj atlas

Mer om vin med Rabigato

Vindruvan Rabigato är en av de mest odlade druvsorterna i Douro-dalen i Portugal. Den är känd för sin förmåga att producera högkvalitativt vin med en syrlig smak och en uppfriskande arom.

Rabigato växer bäst i områden med skiffer- och granitjord, vilket ger den en unik mineralrik smak. Dess höga syrahalt gör den också till en utmärkt druva för att producera mousserande vin.

När det gäller matparningar passar Rabigato perfekt till fisk- och skaldjursrätter. Dess fräscha smak kompletterar de salta och rökiga smakerna som ofta finns i sådana rätter. Det fungerar också bra med lätta grönsaksrätter och friska sallader.

Rabigato är en druva som är relativt okänd utanför Portugal, men dess popularitet växer och fler och fler vinmakare har börjat experimentera med den. Det är inte svårt att se varför Rabigato blir allt mer populär - dess unika smakprofil och allsidighet gör den till en spännande druva att utforska och njuta av.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du