Filtrera & anpassa

Viner gjorda på Pinot Blanc

Vindruvan Pinot Blanc är en av de mest mångsidiga och välsmakande druvsorterna som finns. Den växer främst i de kyliga regionerna i norra Europa och Nordamerika, men odlas också i Australien och Nya Zeeland.Denna druva ger en mycket lätt och frisk ...

Läs mer om Pinot Blanc

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Pinot Blanc

Vindruvan Pinot Blanc är en av de mest mångsidiga och välsmakande druvsorterna som finns. Den växer främst i de kyliga regionerna i norra Europa och Nordamerika, men odlas också i Australien och Nya Zeeland.

Denna druva ger en mycket lätt och frisk smak som passar utmärkt till sommarmat. Den går särskilt bra ihop med skaldjur, sallader och lätta fiskrätter. Pinot Blanc passar också perfekt till mat med asiatiska smaker, särskilt thailändsk mat och sushi.

Pinot Blanc är en av de druvsorter som är mest kända för sin förmåga att ta till sig smaker från jordmånen där den odlas. Därför kan smaken variera beroende på var druvorna har odlats. Vanligtvis har den en frisk smak med inslag av äpple, päron och ibland en liten hint av mandel.

Denna druva används också för att producera mousserande vin, där den ger en elegant och frisk smak som passar utmärkt till festliga tillfällen. Dessutom används den i blandade viner, där den ger en lätt och fruktig smak som bidrar till att balansera andra druvors smaker.

Sammanfattningsvis är Pinot Blanc en mångsidig och lätt druva som passar utmärkt till sommarmat, särskilt skaldjur, sallader och lätta fiskrätter. Den har en frisk smak med inslag av äpple, päron och ibland en hint av mandel. Denna druva används också för att producera mousserande vin och blandade viner och är känd för sin förmåga att ta till sig smaker från jordmånen där den odlas.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du