Filtrera & anpassa

Viner producerade på Neuburger

Neuburger är en av de mindre kända druvsorterna, men dess unika smakprofil gör den till ett populärt val bland vinälskare. Ursprungligen från -sterrike, odlas Neuburger nu också i andra delar av Europa och Nordamerika.Denna druva trivs bäst i kyliga ...

Läs mer om Neuburger
Dölj atlas

Mer om vin med Neuburger

Neuburger är en av de mindre kända druvsorterna, men dess unika smakprofil gör den till ett populärt val bland vinälskare. Ursprungligen från ?-sterrike, odlas Neuburger nu också i andra delar av Europa och Nordamerika.

Denna druva trivs bäst i kyliga klimat, vilket gör den vanligt förekommande i de norra delarna av Europa. De bästa exemplen kommer ofta från ?-sterrike, där druvan odlas på höga höjder i de österrikiska alperna. Denna höjning ger en svalare miljö för druvorna, vilket bidrar till att bevara deras fräschhet och syra.

När det gäller smakprofilen är Neuburger känd för sin balanserade kombination av fruktiga och nötaktiga toner. Dess höga syrahalt gör den till en utmärkt följeslagare till rikare maträtter såsom smöriga fiskrätter eller kyckling med rika såser. Dessutom är den också en bra matchning till milt kryddade rätter som vietnamesiska vårrullar eller sushi.

Trots att Neuburger är en mindre känd druva, bör den inte underskattas. Dess unika smaker och förmågan att matcha väl med en mängd olika maträtter gör den till en viktig del av vinvärlden. Så nästa gång du letar efter en utmaning för smaklökarna, ge Neuburger en chans och njut av dess fruktiga och nötiga smaker.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du