Filtrera & anpassa

Viner producerade på Nerello Mascalese

Nerello Mascalese är en av Siciliens mest framträdande druvor och en av de mest spännande vinerna på marknaden idag. Denna druva trivs bäst på de vulkaniska sluttningarna på östra sidan av Etna, en av världens mest aktiva vulkaner. Druvan producerar ...

Läs mer om Nerello Mascalese

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Nerello Mascalese

Nerello Mascalese är en av Siciliens mest framträdande druvor och en av de mest spännande vinerna på marknaden idag. Denna druva trivs bäst på de vulkaniska sluttningarna på östra sidan av Etna, en av världens mest aktiva vulkaner. Druvan producerar ett vin som ofta beskrivs som elegant och komplext, med en djup röd färg och smaker av mörka bär, kryddor och mineraler.

Nerello Mascalese passar bra till en mängd olika maträtter. Det är särskilt gott till rätter med starka smaker, såsom rökiga och grillade rätter, eller rätter med kraftigare kött, som lamm eller nötkött. Det fungerar också väl med mat som har en mer italiensk touch, såsom pastarätter, pizzas eller antipasti.

Druvan är vanligtvis planterad i högt höjdläge, vilket gör att de är mindre mottagliga för sjukdomar och skadedjur. Det vulkaniska jorden där de växer ger också en unik smak till vinet, vilket ger en utmärkt grund för ett gott vin.

Ett av de mest kända vinerna som produceras från Nerello Mascalese är Etna Rosso. Detta vin produceras i huvudsak från druvorna Nerello Mascalese och Nerello Cappuccio och är en av de mest intressanta och spännande röda vinerna på marknaden idag. Det är ett mycket elegant och balanserat vin, med smaker av mörka bär och mineraler, och passar perfekt till många maträtter.

Sammanfattningsvis är Nerello Mascalese en unik druva som producerar några av de mest spännande vinerna på marknaden idag. Det är perfekt för maträtter med starka smaker och fungerar väl med italienska rätter. Med dess ursprung på vulkaniska sluttningar, ger denna druva en unik smak till vinet och skapar ett perfekt underlag för en utmärkt vinupplevelse.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du