Filtrera & anpassa

Vin med Insolia

Inzolia är en grön vindruva från Sicilien, Italien. Druvan odlas också på Sardinien och i Toscana under namnet ansonica. Det är en gammal druva som är känd sedan åtminstone slutet av 1600-talet men den är sannolikt äldre än så. Den är idag vanligast ...

Läs mer om Insolia

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Insolia

Inzolia är en grön vindruva från Sicilien, Italien. Druvan odlas också på Sardinien och i Toscana under namnet ansonica. Det är en gammal druva som är känd sedan åtminstone slutet av 1600-talet men den är sannolikt äldre än så. Den är idag vanligast i vinområdena kring Palermo på Sicilien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du