Filtrera & anpassa

Vin med Gelber Muskateller

I Österrike och Tyskland kallas druvan Gelber Muskateller, men den återfinns i stora delar av vinvärlden under andra namn. Förutom Muscat Blanc Petits Grains tilltalas den som Muscat Canelli, olika kombinationer med ordet Frontignan, och i norra ...

Läs mer om Gelber Muskateller

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Gelber Muskateller

I Österrike och Tyskland kallas druvan Gelber Muskateller, men den återfinns i stora delar av vinvärlden under andra namn. Förutom Muscat Blanc à Petits Grains tilltalas den som Muscat Canelli, olika kombinationer med ordet Frontignan, och i norra Makedonien och Serbien kallas Tamjanika. I Spanien kallas det Moscatel de Grano Menudo, Moscatel Castellano, Moscatel Commun, Moscatel de Frontignan, Moscatel de Grano Pequeño, Moscatel Fino, Moscatel Morisco och Moscatell Gra Menut på katalanska.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du