Filtrera & anpassa

Viner med Garnacha Tintorera

Garnacha Tintorera är en druva som växer främst i Spanien, men även i andra delar av världen som Portugal och Australien. Druvan kännetecknas av sin mörka färg och höga tanninnivåer, vilket ger vinet en intensiv och robust karaktär.Vindruvan trivs ...

Läs mer om Garnacha Tintorera
Dölj atlas

Mer om vin med Garnacha Tintorera

Garnacha Tintorera är en druva som växer främst i Spanien, men även i andra delar av världen som Portugal och Australien. Druvan kännetecknas av sin mörka färg och höga tanninnivåer, vilket ger vinet en intensiv och robust karaktär.

Vindruvan trivs bäst i varma och torra klimat och växer på hög höjd i Spanien, främst i regionerna Valencia, Almansa och Alentejo i Portugal. Druvorna är lättodlade och tål torka, vilket gör dem lämpliga för odling i områden med långa torra somrar.

Garnacha Tintorera är en mångsidig druva som passar till en rad olika rätter. Det höga tannininnehållet gör att vinet går bra ihop med kötträtter som grillad biff eller lamm. Dessutom passar det utmärkt till rätter med smakrika såser och kryddor, som exempelvis paella och tapas.

Druvan används ofta i blandviner och blandas ofta med andra druvor som Syrah och Cabernet Sauvignon för att skapa en fyllig smak. Vinet är vanligtvis lagrat på ekfat för att ge det en mjuk och rund smak.

Garnacha Tintorera har blivit allt mer populär de senaste åren, särskilt på grund av dess unika smak och höga kvalitet. Det är ett vin som verkligen har potential att imponera på vinälskare och matentusiaster över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du