Filtrera & anpassa

Viner innehållande Albariño/Alvarinho

Albario, även känd som Alvarinho, är en druva som vanligtvis odlas i de kustnära regionerna i norra Portugal och Spanien. Denna druva har blivit alltmer populär de senaste åren på grund av sin utmärkta förmåga att para sig med mat.Denna druva ...

Läs mer om Albariño/Alvarinho
Dölj atlas

Mer om vin med Albariño/Alvarinho

Albariño, även känd som Alvarinho, är en druva som vanligtvis odlas i de kustnära regionerna i norra Portugal och Spanien. Denna druva har blivit alltmer populär de senaste åren på grund av sin utmärkta förmåga att para sig med mat.

Denna druva producerar en frisk, krispig och aromatisk vin med hög syra och subtila fruktiga toner. De främsta smakerna som identifieras i detta vin är persika, citron och apelsinblomma. Eftersom Albariño odlas i kustnära regioner, har det en unik mineralighet som ger vinet en ren, krispig finish. Det är ett vin som passar utmärkt till fisk och skaldjur.

Albariño är också ett bra val för de som föredrar ljusare och friskare viner, särskilt på sommaren. Eftersom Albariño har hög syra och en ren mineralighet, gör det det till en bra matchning med skaldjur och fisk, särskilt rå fisk, sushi eller ceviche. Det är också ett bra val för att para ihop med kryddiga asiatiska rätter och sallader.

Sammanfattningsvis är Albariño en fantastisk druva som producerar ett utsökt vin med fruktiga toner och en ren mineralighet. Det passar perfekt till skaldjur och fisk, särskilt när det är rått eller lätt tillagat. Det är en idealisk druva att välja för att njuta av en ljus och frisk vin på sommaren eller att njuta av tillsammans med vänner och familj.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du