Filtrera & anpassa

Vin med Querol

I september 1998 gjordes i Querol, som liggerca 40 km nordost om Vilafranca iappellationenPenedsupptäckten av en gammal vinstock som gjorde det möjligt att återuppliva en druvsort som så småningom skulle få sitt namn efter staden där den hittades. ...

Läs mer om Querol

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Querol

I september 1998 gjordes i Querol, som ligger ca 40 km nordost om Vilafranca i appellationen Penedès upptäckten av en gammal vinstock som gjorde det möjligt att återuppliva en druvsort som så småningom skulle få sitt namn efter staden där den hittades.

Querol är till skillnad från de flesta vinifera vinrankor där blomman i det närmaste hermafroditisk, en av de få kända druvsorter som är helt kvinnliga.

Smaken hos Querol-viner är stor, koncentrerade och generös. När de är unga är de fulla av fruktighet där det med mognad så börjar de visa toner av kanderad frukt och lagerblad.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du