Filtrera & anpassa

Viner från Rapel, Chile

Rapel Valley har tagit sitt namn från sjön Rapel och floden med samma namn. Det är ett av de största distrikten i Vallee Central och står för ungefär en fjärdedel av hela landets produktion. Här finns två viktiga undreregioner. Den ena är Cachapoal ...

Läs mer om Rapel i Chile

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Rapel


Rapel Valley har tagit sitt namn från sjön Rapel och floden med samma namn. Det är ett av de största distrikten i Vallee Central och står för ungefär en fjärdedel av hela landets produktion. Här finns två viktiga undreregioner. Den ena är Cachapoal Valley i norr som också det har fått namn av en flod. Här är klimatet närmast medelhavsaktigt och de flesta av de bästa vingårdarna ligger i öster. Även här trivs cabernet sauvignon och carménère.

Colchagua Valley är Rapels andra underområde och täcker den södra delen av Rapel Valley. Det här är ett av Chiles mest kända distrikt - inte minst för sina fylliga rödviner på cabernet, syrah, malbec och carménère. Området har ett svalt Medelhavsklimat, med bra nederbördsmängder och en jordmån som bland annat består av sand, lera och söndervittrad granit.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du