Filtrera & anpassa

Viner från Curicó Valley, Chile

20 mil söder om Santiago ligger ett annat av Vallee Centrals mer kända distrikt - Curic Valley - som också det är uppdelat i två delar. Teno Valley i norr och Lontue i söder. Här görs en mängd olika viner och man har fler planterade druvsorter än ...

Läs mer om Curicó Valley i Chile

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Curicó Valley


20 mil söder om Santiago ligger ett annat av Vallee Centrals mer kända distrikt - Curicó Valley - som också det är uppdelat i två delar. Teno Valley i norr och Lontue i söder. Här görs en mängd olika viner och man har fler planterade druvsorter än något annat distrikt i Chile, men de viktigaste är ändå cabernet sauvignon och sauvignon blanc. Det var här som Miguel Torres valde att slå sig ner i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet - och tog med sig moderna vinmakartekniker som temperaturreglerade rostfria ståltankar. Idag är området ett av de mest produktiva i Chile.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du