Filtrera & anpassa

Viner från Atacama, Chile

De nordligaste delarna av Chiles vinlandskap är heta och torra Atacamaöknen är en av de torraste i världen. Normalt delar man upp regionen i två dalar - Copiap och Huasco som också är lokala provinser.Området är mer känt för spriten Pisco och ...

Läs mer om Atacama i Chile

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Atacama


De nordligaste delarna av Chiles vinlandskap är heta och torra (Atacamaöknen är en av de torraste i världen). Normalt delar man upp regionen i två dalar - Copiapó och Huasco (som också är lokala provinser).

Området är mer känt för spriten Pisco och bordsdruvor än sina viner, men här finns en viss småskalig produktion av viner. De flesta vinegendomarna ligger utmed kusten där Stilla Havet ger välbehövlig svalka. Vinodling vore omöjlig utan konstbevattning med hjälp av smältvatten från Anderna.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du