Filtrera & anpassa

Viner från San Antonio Valley, Chile

Slutligen, söder om Casablanca i Aconcagua-regionen, ligger San Antonio Valley som är en liten vinregion som visar stor potential och som också gjort sig känt för chardonnay, sauvignon blanc och pinot noir. Området ligger nära kusten och är starkt ...

Läs mer om San Antonio Valley i Chile

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från San Antonio Valley


Slutligen, söder om Casablanca i Aconcagua-regionen, ligger San Antonio Valley som är en liten vinregion som visar stor potential och som också gjort sig känt för chardonnay, sauvignon blanc och pinot noir. Området ligger nära kusten och är starkt influerat av Still Havets svala vindar. Jordmånen är torftig och perfekt för vinodling med mestadels granit och lera.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du