Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ryder Estate Cabernet Sauvignon 2020
Våra kunder tycker

Scheid Family WinesRyder Estate Cabernet Sauvignon 2020

USA, Central Coast, 750 ml, 13,5%

Kanonårgång av denna Winefinderfavorit. Årgång 2020 är den bästa sedan 1997 om man ska tro Wine Advocate och överglänser därmed fantastiska 2018. Ryder Estate är en del av välrenommerade Scheid Family Estates i Monterey Central Coast. Egendomen är dessutom certifierad som "hållbar/sustainable" av Ca···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Ett smakrikt och fylligt rött vin med toner av svarta vinbär, ceder, eukalyptus och lakrits. Tanninerna är välintegrerade i detta kraftfulla men balanserade vin. Lång eftersmak. 

Drickes
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
91p 91 p+ "Ett vin som kombinerar djup och fin frukt med härlig struktur och ryggrad."

Årgång 2020 ser verkligen ut att bli en fantastisk årgång i Central Coast. Det kan vara den bästa årgången sedan 1997 och Wine Advocate menar att den är snäppet bättre än fantastiska 2018. Bra årgångar i Kalifornien ger också fantastiska Cabernet Sauvignon-viner. Den sent mognande druvsorten behöver mycket sol och värme och den där balansen som druvan får av stor skillnad på dag- och natt-temperaturen som ett riktigt bra år ger. Allt detta märks på ett ypperligt sätt i Scheid Family Ryder Estate Cabernet Sauvignon 2018 - ett vin som kombinerar djup och fin frukt med härlig struktur och ryggrad. Vinet är packat med mörk härlig frukt (plommon och svarta vinbär) och har ett fint inslag av kaffe och mocca som avslutas i en lång. och välbalanserad eftersmak.

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du