Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Allesverloren Estate Touriga Nacional 2011

Vad tyckte du?

Allesverloren Estate Touriga Nacional 2011

Sydafrika, Swartland, 750 ml, 14%

DRUVOR 100% touriga nacional LAGRINGSHORISONT 2014-2017 Allesverloren är den äldsta vingården i distriktet Swartland i Sydafrika. Gården byggdes upp mellan 1696 och 1704 då den dåvarande guvenören i Cape-provinsen skänkte egendomen till änkan Cloete. Samma år brann dessvärre allt ner och när ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2011

Druvor

Touriga Nacional

Smaknotering

Elegant, fräsch och fin fruktighet med ren struktur som drar åt det mörkbäriga, kryddmjukare hållet men ändå med runt tanninmotstånd där mer yppig rödfrukt ges lite spelutrymme. Det här vinet har alltid uppträtt med fin pondus och elegans men utvecklingen fram till idag är fin att beskåda då vinet har en annan klarhet och mer målmedveten karaktär.

Drickes
2014-2017
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

Allt om mat
FYND!

Vinbanken
FYND!

HD
FYND!

Till att börja med smakar det här vinet väldigt gott. Det är i en väldigt fruktig stil, lite mineralisk nästan. Medelfylligt, väldigt härligt och inte så strävt utan snarare mjukt och fruktigt. Jag tror att det är ett vin som de allra flesta tycker om! Till det här kan man dessutom äta väldigt mycket, det är ett väldigt snällt vin när det kommer till mat. Jag skulle nog ta något som inte är för kraftigt, t.ex. en vildand med en härlig rödvinssås framåt hösten. Vinet ger inte så mycket motstånd, utan passar som sagt till det allra mesta!

Daniela Nylin
MASH, Köpenhamn

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Vinet

DRUVOR 100% touriga nacional

LAGRINGSHORISONT 2014-2017

Producenten

Allesverloren är den äldsta vingården i distriktet Swartland i Sydafrika. Gården byggdes upp mellan 1696 och 1704 då den dåvarande guvenören i Cape-provinsen skänkte egendomen till änkan Cloete.

Samma år brann dessvärre allt ner och när man efter en resa återvände till gården var man chockad och skrek – Allesverloren!! Vilket betyder: Allt är förlorat!!

1806 skördades de första druvorna och sedan 1872 har Allesverloren var i familen Malan´s ägo. Idag är Danie Malan vinmakare och man går från klarhet till klarhet varje år.

Idag förfogar man över 227 hektar uppodlad mark och vinerna har ett mycket gott anseende.

Producenten

  Allesverloren är den äldsta vingården i distriktet Swartland i Sydafrika. Gården byggdes upp mellan 1696 och 1704 då den dåvarande guvenören i Cape-provinsen skänkte egendomen till änkan Cloete. Samma år brann dessvärre allt ner och när man efter en resa återvände till gården var man chockad och skrek – Allesverloren!! Vilket betyder: Allt är förlorat!! 1806 skördades de första druvorna och sedan 1872 har Allesverloren var i familen Malan´s ägo. Idag är Danie Malan vinmakare och man går från klarhet till klarhet varje år. Idag förfogar man över 227 hektar uppodlad mark och vinerna har ett mycket gott anseende.