Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Tarón Tarón Reserva 2015

Bodegas TarónTarón Reserva 2015

Spanien, Rioja, 750 ml, 13,5%

Producerad av druvor (90% Tempranillo - 10% Mazuelo) från vinstockar med en medelålder på över 70 år fördelade på fyra orter i Rioja Alta (Cuzcurrita de Río Tirón, Sajazarra, Tirgo och Villaseca). 100% handplockade druvor med ett skördeuttag med en avkastning på 4 000-5 000 kg per hektar.   Tradi ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2015

Smaknotering

Doften bjuder på en fin och välbalanserad bouquet av mogna körsbär och mullbär med en nyans av fat och exotiska kryddor. Smaken köttig och fyllig med en mycket uttrycksfull och elegant finish som ligger kvar länge i munnen.

Drickes
2022-2027
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producerad av druvor (90% Tempranillo - 10% Mazuelo) från vinstockar med en medelålder på över 70 år fördelade på fyra orter i Rioja Alta (Cuzcurrita de Río Tirón, Sajazarra, Tirgo och Villaseca).

100% handplockade druvor med ett skördeuttag med en avkastning på 4 000-5 000 kg per hektar.

 

Traditionell tillverkningsprocess med avstammade druvklasar följt av kallmaceration i 2-3 dagar. Därefter får musten jäsa under ca 7 dagar följt av 15-18 dagar i karet.

Efter att den malolaktiska jäsningen är avslutad, hälls vinet av och lämnas i ståltank utan annan behandling i 1-2 månader innan det tappas på fat av amerikanska ek med en medelålder på två år där det sedan får ligga i 14 månader följt av ytterligare 14 månaders lagring i 14 månader.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du