Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Tarón Tarón 4M 2018
Våra kunder tycker

Bodegas TarónTarón 4M 2018

Spanien, Rioja, 750 ml, 13,5%

Bodegan Tarón har totalt 700 ha med vinodlingar, vilka är fördelade mellan fyra orter i Rioja Alta: Cuzcurrita de Río Tirón, Tirgo, Sajazarra och Villaseca. Det är bland dessa vingårdar som de väljer ut de druvor (95% Tempranillo - 5% Mazuelo) som Tarón 4M tillverkas med.   Dessa druvor kommer frå ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2018

Smaknotering

Intensiv och aromatisk doft av mogen röd körsbärs och plommon med en fin nyans av ekfat.   Strukturerad och fruktig smak med toner av röd frukt som bärs fram av en bra syra och en diskret och vänlig fatton som ligger kvar länge i den långa avslutningen.

Drickes
2022-2027
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Bodegan Tarón har totalt 700 ha med vinodlingar, vilka är fördelade mellan fyra orter i Rioja Alta: Cuzcurrita de Río Tirón, Tirgo, Sajazarra och Villaseca. Det är bland dessa vingårdar som de väljer ut de druvor (95% Tempranillo - 5% Mazuelo) som Tarón 4M tillverkas med.

 

Dessa druvor kommer från vinstockar med låg avkastning och som står under mycket noggrann övervakning för att bestämma den perfekta tidpunkten att skörda.

 

Efter skörd så får det frirunna vinet genomgå både alkoholjäsning och malolaktisk jäsning för att sedan lagras i 4 månader på fat av amerikansk ek vilket i sin tur följs av ytterligare 9 månaders lagring i flaska.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du