Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Anima Negra Quibia 2018

Bodegas Anima NegraQuibia 2018

Spanien, Mallorca, 750 ml, 12,5%

Som semestrande Mallorca resenär har många njutit av detta vin på plats. Ett omåttligt populärt vin till ett vettigt pris som ofta är representerat på de lokala krogarna Men få har besökt gården och detta för att man sällan tar emot besökare. Jag fick möjligheten för några år sedan och vi hade en tr ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Smaknotering

Stor doft med inslag av röda bär, kanel, rosor och hallon. Smaken är fyllig med markerade tanniner och balanserade syror och toner av körsbär och kryddor. Fint halmgyllene färg med lite gröna toner. Doften är koncentrerat fruktig med toner av päron, vit persika, jasmin och havssalt, och strukturen i munnen är fruktig och krämig med nyanser av päron, ananas, persika och en lätt mineralitet.

Drickes
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

Livets Goda
91p

En bodega som håller vinfanan på Mallorca högt och stolt med kvalitativa viner, röda som vita. Här har vi en druvblend av 40% premsal, 40% callet och 20% giro som har som har gett oss ett saltmaritimt citrus och persikadrivet vin med bifylld honung i sötmans tråd. Jasmin hintar i det vegetala och vinet ligger mycket snyggt i gom och håller ihop väl i avslut.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Som semestrande Mallorca resenär har många njutit av detta vin på plats. Ett omåttligt populärt vin till ett vettigt pris som ofta är representerat på de lokala krogarna Men få har besökt gården och detta för att man sällan tar emot besökare. Jag fick möjligheten för några år sedan och vi hade en trevlig stund tillsammans i källaren i utkanten av byn Felanitx beläget i den sydöstra delen av ön. Vinet produceras på 1200-tals gården Son Burguera och man känner att det andas en mångårig kultur här.


Vinet är gjort på 40% Premsal, 20% Giró, 40% av den blå druvan Callet. Callet skilja från skalet omedelbart efter press så att den inte ger färg till vinet, men när det gäller smak ger Callet-druvan en fantastisk fullhet och fruktrikhet som gör förhållandet till AN2 tydligt, även om Quibia är helt sitt eget vin.

Producenten

Som semestrande Mallorca resenär har många njutit av detta vin på plats. Ett omåttligt populärt vin till ett vettigt pris som ofta är representerat på de lokala krogarna Men få har besökt gården som ligger i utkanten av byn Felanitx beläget i den sydöstra delen av ön. Vinet produceras på 1200-tals gården Son Burguera och man känner att det andas en mångårig kultur här. De flesta av vingårdarna hyrs av närliggande odlare. Anledningen är att ägartrion behöver massor av druvor från gamla vinstockar, bland annat som skulle kunna hamn i vinet An Negra. Detta produceras uteslutande av druvor från vinstockar med en medelålder nära 70 år.

http://www.annegra.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du