Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Losada Vinos de Finca Altos de Losada La Bienquerida 2020
Våra kunder tycker

Losada Vinos de FincaAltos de Losada La Bienquerida 2020

Spanien, Bierzo, 750 ml, 14,5%

La Bienquerida är en liten vingård en jordmån som dominieras av skiffer och som är täckt med vinrankor med Mencía och andra mindre kända sorter. Druvsorter vilka nästan var på gränsen till att försvinna men vilka har räddats av bl.a Losada Vinos de Finca.   15 månader i foudre

Styckvis

449 kr

/flaska
Låda (6 st)

2 694 kr

Årgång

2020

Druvor

Mencía

Smaknotering

Stor doft av vilda björnbär och blåbär som samsas med nyanser av lavendel, kryddnejlika och vitpeppar.   Den medelfyllig smaken med ultrafina tanniner och frisk syra levererar ett vin med mycket elegant, raffinerad och vacker fräschör. I eftersmaken så bjudes det på aromer av mandarin och apelsinskal.

Drickes
2022-2030
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

James Suckling
95p 95 p "Really delicious now, but can hold, too."

Deep nose, but bright, perfumed and floral at the same time, showing intense and racy blueberries, golden berries, violets, lavender and an intriguing lift of white pepper. A medium-to full-bodied palate, filled with fine and fresh tannins. Dusty and velvety in texture. Really delicious now, but can hold, too.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

La Bienquerida är en liten vingård en jordmån som dominieras av skiffer och som är täckt med vinrankor med Mencía och andra mindre kända sorter. Druvsorter vilka nästan var på gränsen till att försvinna men vilka har räddats av bl.a Losada Vinos de Finca.

 

15 månader i foudre

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du