Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Guigal Tavel Rosé 2019

GuigalTavel Rosé 2019

Frankrike, Tavel, 750 ml, 14%

Vinet är gjort på 50% Syrah, 40% Grenache och 10% Mourvedre. Vinstockarnas genomsnittsålder är ca 35 år. Moget att njuta idag!

Styckvis

169 kr

/flaska
Låda (12 st)

2 028 kr

Årgång

2019

Smaknotering

Utvecklad doft med toner av både mörk och röd frukt, peppar, örter och lakrits. Smaken är generös och fyllig och har en lång, balanserad eftersmak.

Drickes
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC
Lufta vinet
30 minuter

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Vinet är gjort på 50% Syrah, 40% Grenache och 10% Mourvedre. Vinstockarnas genomsnittsålder är ca 35 år. Moget att njuta idag!

Producenten

Guigal – det blir inte så mycket bättre än så här i Rhônedalen! Domaine Guigal grundades av Etienne Guigal 1946, men redan 1924 började han med vin och fick till slut vara med om 67 skördar under sitt liv i Côte-Rôtie i norra Rhône.

1961 tog den unge Marcel Guigal över firman, då hans far blev sjuk och blev helt blind. Marcel Guigal har revolutionerat appellationen Côte-Rôtie och tagit sig in i den absoluta världseliten genom sitt kompromisslösa sätt att skapa kvalitet. Ingenting lämnas åt slumpen, och hela familjen arbetar bokstavligen 24/7 året runt för att skapa de ultimata vinerna.

Marcel Guigal har under åren köpt flera andra domäner, och det majestätiska renässansslott Château d'Ampuis, är nu helt återställt. Idag skapar, Marcel och hans son Philippe, som är en kvalificerad oenolog, tillsammans världsklassviner från deras vanliga Côtes-du-Rhône-viner till de berömda enskilda vingårdsvinerna La Landonne, La Turque och La Mouline i Côte Rôtie.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.


http://www.guigal.com/fr/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du