Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Château Simard Château Simard 2007

Vad tyckte du?

Château Simard Château Simard 2007

Ekologisk

Frankrike, Saint Emilion, 750 ml, 12,5%

Château Simard ägs av familjen Vauthier som också äger Château Ausone (och flera andra mindre slott som exempelvis Château Fonbel). Simard har gått från klarhet till klarhet de senaste 10-12 åren och är idag ett vin med både komplexitet och Saint-Émilions runda mjuka frukt. Det har imponerat stort p ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2007

Druvor

Merlot, Cabernet Franc

Smaknotering

Doften är stor och fint mogen med aromer av svarta vinbär, bondgård, löv, plommon, mocca, läder och ceder. Smaken är mogen med inslag av plommon, blyerts, torkad frukt och cederträ. Här finns välintegrerade tanniner, en stor koncentration och en sötkryddig lång eftersmak. En härligt mogen Bordeaux. Levereras i trälåda (Original Wooden Case) vid köp av 6 flaskor.

Drickes
2020-2022
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/53251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

 

Vinet

Château Simard ägs av familjen Vauthier som också äger Château Ausone (och flera andra mindre slott som exempelvis Château Fonbel). Simard har gått från klarhet till klarhet de senaste 10-12 åren och är idag ett vin med både komplexitet och Saint-Émilions runda mjuka frukt. Det har imponerat stort på oss på de senaste årens primörprovningar. Här har videras härliga 07:a. Vingårdarna består av 65 procent merlot och 35 procent cabernet franc. Vinet lagras normalt i 12 månader på 50 procent ny och 50 procent redan använd ek. Levereras i trälåda (Original Wooden Case) vid köp av 6 flaskor.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du