Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Potensac Chateau Potensac Mixed Case

Chateau PotensacChateau Potensac Mixed Case

Frankrike, Médoc, 750 ml, 13,5%

Nu kan vi erbjuda en unik vertikal från ett av våra favoritslott i Bordeaux. Château Potensac har samma ägare som Leoville Las Cases och får samma minutiösa behandling som den mer kända "crun" och det är ett av de mest prisvärda köpen i Bordeaux. Vi har provat 20-år gamla årgångar från Potensac som ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Unik vertikal med 1 flaska vardera av 2006, 2009, 2010, 2015, 2016 och 2018 i trälåda. Leverans i januari 2024.

Drickes
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

I norra Médoc strax norr om Saint-Éstephe hittar vi denna välskötta och mycket intressanta egendom som ägs av Domaines Delon (Léoville-las-Cases och Nenin). Pontensac tillhör topparna bland de slott som är klassificerade som Crus Bourgeois och gör välstrukturerade viner med fin klassisk doft (tobak, svarta vinbär, kryddor och blyerts) och som lätt tål att lagras 15-20 år från bättre årgångar. Det här är helt klart en av topparna i norra Médoc. Egendomen är planterad med merlot (49.6%)l, cabernet franc (15.7%), cabernet sauvignon (33.7%), petit verdot (0.9%).

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du