Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Château Beaumont Les Tours de Beaumont 2015

Vad tyckte du?

Château Beaumont Les Tours de Beaumont 2015

Frankrike, Haut-Médoc, 750 ml, 13,5%

Chateau Beaumonts andravin från en riktig toppårgång! Les Tours de Beaumont är ett så kallat andravin från Chateau Beaumont - gjort på de druvor som inte används i egendomens toppvin. 2015 rankas redan som en modern klassiker i Bordeaux - den bästa årgången sedan 2010. Vinerna markeras av sin elegan ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2015

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot

Smaknotering

Vinet har en ungdomligt inbjudande doft med aromer av mörka bär, ceder och örter. Kroppen är medelfyllig med markerade tanniner och en lång, fruktig eftersmak.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Livets Goda
90 p "Snygg investering för en ringa peng."

"Tydlig i sitt ursprung med ceder, tobak, lakrits, läder, fat, svartvinbär och med en skönt fräsch syra i frukten med mörka underlag. Bra krydda i avslut med distinkthet och pondus - ett vin som fångar vårt intresse. Småsilkiga tanniner och bra balanserad. Kärvt stram och generöst på en och samma gång. Snygg investering för en ringa peng. Ett gott vin som mår bra av lite luft i glaset."

Dina Viner
87+ p "Ett ungt, friskt vin med medelfyllig frukt, bra balans och inslag av plommon, cassis, körsbär, tranbär, mineraler och fat."

"Ett ungt, friskt vin med medelfyllig frukt, bra balans och inslag av plommon, cassis, körsbär, tranbär, mineraler och fat."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5951

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

 

Vinet

Chateau Beaumonts andravin från en riktig toppårgång! Les Tours de Beaumont är ett så kallat andravin från Chateau Beaumont - gjort på de druvor som inte används i egendomens toppvin. 2015 rankas redan som en modern klassiker i Bordeaux - den bästa årgången sedan 2010. Vinerna markeras av sin elegans och finess och spås ett långt liv i källaren. Detta vin är gjort i en mer tillgänglig stil och är redo att avnjutas redan nu - gärna till kraftigare rätter.

Producenten

Château Beaumont är en av de största egendomarna i Médoc med en historia som dateras ända tillbaka till 1772. De första vinrankorna planterades 1824 och själva slottet restes 1854. Ägorna är planterade med 53 % cabernet sauvignon, 40 % merlot, 4 % cabernet franc och 3 % petit verdot. Man producerar årligen ungefär 50 000 lådor av alla gårdens viner.

http://www.chateau-beaumont.com