Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée De Vrille en Vrille - Gigondas Rouge 2018
Våra kunder tycker

AmédéeDe Vrille en Vrille - Gigondas Rouge 2018

Frankrike, Gigondas, 750 ml, 14%

Vinrankorna växer på alluviala terrasser av stenig röd lera från Kansan-perioden, som leder upp till foten av Dentelles de Montmirail. Jordmånens höga förmåga att släppa igenom vatten minskar erosionen som orsakas av vattenavrinning och gör att vingårdarna torkar snabbt. Jordarna är även rika på l···

Styckvis

229 kr

/flaskaOrd. pris 279 kr
Låda (6 st)

1 374 kr

Ord. pris 1 674 kr
Årgång

2018

Smaknotering

Delikat doft med aromer av mogna röda frukter (hallon, jordgubbar, röda vinbär) och en hint av kryddor. Smaken är kraftfull och aromatisk med toner av mogna röda frukter som balanseras upp av frisk syra och harmoniska tanniner.

Drickes
2023-2026
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
13-15ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Perfekt till nötkött och vilt.

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du