Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée l`Exellence Rouge 2018
Våra kunder tycker

Amédéel`Exellence Rouge 2018

Frankrike, Cotes du Ventoux, 750 ml, 14%

Druvorna (80% Grenache - 20% Syrah) som skördas i slutet av september till mitten av oktober hämtas från utvalda vingårdar liggandes i Mont Ventouxs soliga sluttningar.   Den självavrunna druvjuicen får genomå en alkoholjäsning vid en temperatur på 18-22 °C och en skalmaceration under 12-20 dagar.···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2018

Smaknotering

Tydligt fruktiga toner i både doften och smaken av blåbär, mullbär och plommon tillsammans med ursprungstypiskt kryddiga inslag av vitpeppar och salmiak. Smaken får en välbalanserad struktur m.h.a. de välintegrerade tanninerna och den läckra friskheten som framträder i eftersmaken.

Drickes
2021-2025
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du