Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Jeff Carrel Vieille Mule Rouge 2016

Vad tyckte du?

Jeff Carrel Vieille Mule Rouge 2016

Frankrike, Cote de Catalans, 750 ml, 14%

För första gången på Winefinder: Vieille Mule från kundfavoriten Jeff Carrel. Sedan tidigare har vi hans storsäljare Les Darrons i butiken - för dig som älskar det vinet är Vieille Mule ett måste! Detta vin görs på 100% grenache och släpps i enbart 6000 flaskor årligen. Vinet görs med så lite interv ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Grenache

Smaknotering

Överdådigt kryddig, kraftfull och fruktiga doft och smak av blå plommon, bigaråer och björnbär.

Drickes
2018-2020
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Dina Viner
89++! "Ett riktigt fynd!"!

”Två riktiga fynd hittade jag också. Vinerna är 2015 Côtes‐du‐Rhône Confidence från Domaine Fond Croze och 2016 Vieille Mule från Jeff Carrel. Kul med två för den svenska marknaden nya producenter som håller så hög klass! Ett ungt, friskt vin med bra balans, bra syra och inslag av björnbär, moreller, lakrits, charkuterier, kryddor, lavendel och fat.”

Winefinders Wine Team
89 p"Jeff Carell gör det igen!"

"Jeff Carrel gör det igen - precis som hans storsäljare Les Darrons lyckas han här göra ett personligt vin med mycket charm. Detta är ett lättmatchat mat-vin och dessutom riktigt läckert!"

Winefinder

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/57351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

För första gången på Winefinder: Vieille Mule från kundfavoriten Jeff Carrel. Sedan tidigare har vi hans storsäljare Les Darrons i butiken - för dig som älskar det vinet är Vieille Mule ett måste! Detta vin görs på 100% grenache och släpps i enbart 6000 flaskor årligen. Vinet görs med så lite intervention som möjligt. Åsnan som smyckar etiketten? Den symboliserar Katalonien. Detta vin njuts bäst som det är eller till pasta, gryträtter och hamburgare. Dekantera gärna vinet genom att hälla upp det i en karaff en timma innan servering.

Producenten

Jeff Carrel, en riktig enfant terrible, har sedan 2007 fått stor uppmärksamhet för sina viner, speciellt hans Morillon (Synonym för Chardonnay – precis som i Österrike). Nyckeln till framgången är enkel – leta upp gamla vingårdar, samarbeta med lokala bönder som annars skulle sälja sina druvor till anonyma kooperativ, vinifiera naturligt, med minimala tillsatser och buteljera med snygga, moderna etiketter.

http://www.jeffcarrel.com/

Karta