Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Champagne Mailly Intemporelle Grand Cru Brut 2013
Våra kunder tycker

Champagne MaillyIntemporelle Grand Cru Brut 2013

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12%

Maillys prestigechampagne l’Intemporelle släpptes för första gången 1990. Blenden består av 60% pinot noir och 40% chardonnay-druvor som kommer från Grand Cru-vingårdar i Les Crayats, Les Coutures, Les Roses, Les Chalois, Les Côtes, Les Godats, Les Baraquines och Les Longues Raies. Druvorna handskör···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2013

Smaknotering

Doften är elegant och komplex med inslag av apelsinblommor, gröna äpplen, mandlar, nougat och rostat bröd. Smaken är torr, mycket frisk, nyanserad, aningen utvecklad och lång med toner av äpplen, smörkola, honung, kex, nötter och citrus.

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Så tycker experterna

WineEnthusiast
93p 93 p "Ripe with white fruits and tight minerality"

This blend of 60% Pinot Noir with Chardonnay is both rich and fruity, structured and perfumed, summing up the house style of the producer. Ripe with white fruits and tight minerality, this bottling is very ready to drink. ROGER VOSS

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Champagne Mailly är en prestigefylld vinproducent som är belägen i byn Mailly-Champagne i Champagne, Frankrike. Detta vinhus grundades år 1929 och är en kooperativ organisation som innehas av 70 olika odlare som odlar druvor i regionen.

Vinerna från Champagne Mailly är kända för sin höga kvalitet och elegans, och är kända för att vara fulla av karaktär och uttrycksfulla. Vinerna tillverkas enligt traditionella metoder som har förfinats och utvecklats över åren, med handplockade druvor från de bästa vingårdarna i området.

Champagne Mailly har en imponerande samling av viner som inkluderar Grand Cru och Premier Cru viner. Deras Grand Cru-viner tillverkas endast av de allra bästa druvorna som har handplockats från de 17 bästa vingårdarna i regionen, och dessa viner har en särskild smakprofil som kännetecknas av en fin balans mellan syrlighet och sötma.

Champagne Maillys viner är mycket uppskattade över hela världen och de har mottagit många priser och utmärkelser från branschorganisationer och kritiker. De är också kända för sina exklusiva vinturer, där besökare får en chans att upptäcka deras vingårdar och vinkällare, och även prova på deras viner.

Sammanfattningsvis är Champagne Mailly en välrenommerad vinproducent med ett imponerande arv och en passion för att producera högkvalitativa viner. Deras expertis och engagemang för att producera vin av högsta kvalitet har gjort dem till en av de mest respekterade vinproducenterna i Champagne-regionen och i hela världen.

http://www.champagne-mailly.com/en/home
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du