Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Carbonnieux Carbonnieux Blanc 2021

Chateau CarbonnieuxCarbonnieux Blanc 2021

Frankrike, Bordeaux, 750 ml, 13,5%

Producent En av de största och äldsta egendomarna i området. Här fanns vingårdar redan på medeltiden. På 1700-talet sköttes de av Benediktinermunkar. Detta vin var ett av de främsta som exporterades till England på 1700-talet innan Médoc blev populärt. Nuvarande ägarfamiljen Perrin kom från Algeriet···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Ljusgul färg med lätt grön nyans. Doften är fräsch med doft av stenfrukt blandat med tydliga citrustoner, lime, mango, vita blommor och en finstämd kryddighet, vitpeppar. Smaken är solmoget varm och relativt fyllig men med fräshör med toner av stenfrukt och hasselnöt.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

Vinous
94p "This is another excellent dry white Bordeaux."

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

En av de största och äldsta egendomarna i område. Här fanns vingårdar redan på medeltiden. På 1700-talet sköttes de av Benediktinermunkar. Detta vin var ett av de främsta som exporterades till England på 1700-talet innan Médoc blev populärt. Nuvarande ägarfamiljen Perrin kom från Algeriet och köpte slottet 1956. Ansvarig i dag är Anthony Perrin, andra generationen på slottet. Perrin är också ägare till två mindre egendomar i samma område, La Tour-Léognan (vitt) och Le Sartre (rött).

http://www.carbonnieux.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du