Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Winefinders Bubbellåda Volym 2

Vad tyckte du?

Winefinders Bubbellåda Volym 2

En av våra storsläjarlådor kommer här i en ny uppdaterad skrud: Bubbellåda Volym 2! Inför våren och sommarens festliga tillfällen laddar vi upp med fyra sorters mousserande vin från olika delar av vinvärlden: En fruktig och ekologisk Prosecco, en traditionell spansk Cava, en läskande italiensk Spuma ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Smaknotering

Prosecco DOC Extra Dry Bio Terre di Marca 2016 (1 flaska)
Många anser att prosecco är den absolut festligaste drycken, och det här vinet förklarar faktiskt mycket av populariteten. Det bjuder på ren, tillgänglig och fräsch fruktighet och är balanserat och okomplicerat - utan att bli tråkigt. Vinet är förstås gjort på gleradruvor, som är ekologiskt odlade i Motta di Livenza i Veneto.  Vinet jäses i ståltank och fick ligga på jästfällning i 60 dagar. Torr, frisk och fräsch prosecco men doft och smak av gröna äpplen, päron, citron, örter och en hint av fläderblom. Serveras som aperitif eller sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur.

Cava Mont Michel Brut Reserva NV (1 flaska)
På Caves Soler-Jové är man helt självförsörjande på druvor och man odlar de klassiska cavadruvorna macabeo, xarel-lo och parollada. Efter skörd, krossning och jäsning får man så kallade basviner. Dessa blandas och butljeras innan den andra jäsningen i flaskan tar vid. Hela processen för att skapa Cava Mont Michel brut reserva tar mellan 2,5-3 år. Doften är ren och fruktig med inslag av äpple, kex och citron. Smaken är torr med balanserad med fin syra och härlig mousse.

Casalotta Spumante Brut NV (1 flaska)
Mousserande vin från Italien gjort på druvsorten Glera. Vinet har en ungdomlig och fruktig doft med toner av päron, citrus och melon. Smaken är fruktig, med lite restsötma med gröna toner. Servera som aperitif, sällskapsvin eller till enklare rätter på grönsaker och skaldjur.

Yellow Label Sparkling Brut NV (1 flaska)
Nu introducerar vi äntligen Wolf Blass otroligt prisvärda bubbel - Sparkling Brut - ett fräscht och fruktigt mousserande vin gjort på pinot noir och chardonnay. Yellow Label är själva hjärtat i Wolf Blass vinproduktion. Serien har levererat hög kvalitet i över 40 år och är känd för matvänliga, smakrika och fruktrika viner från södra Australien. Det här fräscha mousserande vinet är inget undantag - utmärkt som aperitif eller till lättare fisk- och skaldjursätter. Inbjudande doft av citrus, gröna äpplen, kex och rostat bröd. Smaken är torr, frisk och fruktig med en läskande eftersmak.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/56951

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

En av våra storsläjarlådor kommer här i en ny uppdaterad skrud: Bubbellåda Volym 2! Inför våren och sommarens festliga tillfällen laddar vi upp med fyra sorters mousserande vin från olika delar av vinvärlden: En fruktig och ekologisk Prosecco, en traditionell spansk Cava, en läskande italiensk Spumante och ett bubbel från Down Under. Ett bubbel för varje tillfälle helt enkelt!