Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Vina Errazuriz Costa Sauvignon Blanc Single Vineyard 2017

Vad tyckte du?

Vina Errazuriz Costa Sauvignon Blanc Single Vineyard 2017

Chile, Aconcagua Valley, 750 ml, 13,5%

Flerfaldigt belönad sauvignon blanc tillbaka med ny årgång! Druvorna kommer från en enskild vingård på lite drygt en hektar, Manzanar Estate, bara 15 kilometer från Stilla Havet. De skördades i början av mars och 25 procent av druvorna avstjälkades. Jäsningen skedde på rostfria ståltankar och vid lå ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Sauvignon Blanc

Smaknotering

Doften är aromatisk med inslag av gul citrus, krusbär, nässlor, svartvinbärsblad och lite melon. Smaken är torr, frisk och har toner av mineral med lång och fruktig eftersmak. Högklassig sauvignon blanc som är en perfekt aperitif och även till eleganta rätter med fisk och skaldjur.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
3 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51751

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Flerfaldigt belönad sauvignon blanc tillbaka med ny årgång! Druvorna kommer från en enskild vingård på lite drygt en hektar, Manzanar Estate, bara 15 kilometer från Stilla Havet. De skördades i början av mars och 25 procent av druvorna avstjälkades. Jäsningen skedde på rostfria ståltankar och vid låg temperatur (12-15°C). 

Producenten

Det var Don Maximiano Errazuriz som byggde upp vingården 1870 I Aconcagua Valley som ligger 10 mil norr om Santiago. Idag drivs gården av den femte generationen Chadwick med Eduardo i spetsen. Man har byggt upp ett rykte om att producera några av landets bästa viner, vilket inte minst uppmärksammats vid ”The Berlin Tasting” 2004 där man bland andra slog Château Lafite, Château Margaux, Château Latour, Tignanello, Sassicaia, Solaia och Guado al Tasso i en blindprovning.

http://www.errazuriz.com/