Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Wolf Blass Gold Label Chardonnay 2016

Vad tyckte du?

Wolf Blass Gold Label Chardonnay 2016

Australien, South Australia, 750 ml, 13,5%

Fyllig chardonnay från hyllade Wolf Blass toppserie Gold Label. Druvorna till detta vin kommer från utvalda gårdar i Adelaide Hills och det tydliga syftet är att välja ut och skapa det bästa från varje enskild region. Druvorna handplockades och pressades i hela klasar innan jäsningen i små ekfat. Vi ···

Styckvis

230:-

/flaska
Låda (6 st)

230:-

/flaska, totalt 1 380:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Kyckling och kalkon
  • Anka
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Vegetariskt och sallader
  • Milda ostar
Årgång

2016

Druvor

Chardonnay

Smaknotering

    Stor och fruktig doft och smak med aromer av solmogna citroner, gula äpplen, ekfat och kryddor. Vinet har en medelfylligt kropp, hög och frisk syra och en fruktig eftersmak.  

Drickes
2018-2022
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Fyllig chardonnay från hyllade Wolf Blass toppserie Gold Label. Druvorna till detta vin kommer från utvalda gårdar i Adelaide Hills och det tydliga syftet är att välja ut och skapa det bästa från varje enskild region. Druvorna handplockades och pressades i hela klasar innan jäsningen i små ekfat. Vinet lagrades därefter i 8 månader på äldre och nyare franska ekfat vilket bidrar till vinets fylliga karaktär. Passar utmärkt till fylligare fiskrätter.

Producenten

Wolf Blass Wines grundades 1966 och sedan dess vuxit från en blygsam liten gård till att bli en av världens mest framgångsrika och prisade vinerier. Vinerna exporteras idag till mer än 50 länder och producenten har blivit känd för att gå i bräschen för modern vinmakning. 

https://www.wolfblass.com/