Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
De Lisio Wines Quarterback 2017
Våra kunder tycker

De Lisio WinesQuarterback 2017

Australien, McLaren Vale, 750 ml, 15%

En av våra största kundsuccéer någonsin. Namnet Quarterback kommer från 2002 då vinmakaren Tony de Lisio satt på en flygplats i Los Angeles och tittade på The Super Bowl. Han fick då uppenbarelsen att göra ett vin till alla fotbollsfans. Väl hemma igen föll valet på hans bästa områdena i McLaren Val···

Denna årgång är slutsåld.

Prova gärna vinet i våra andra årgångar.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Vinet har en stor och inbjudande doft med inslag av söta kryddor, mogna mörka körsbär, plommon, blåbär och choklad. Smaken är fyllig, med inlindade tanniner och varm fruktighet samtidigt som det lyckas behålla en fin balans. Lång, fruktdriven och kryddig eftersmak.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
"Det givna husvinet och en av våra största kundfavoriter någonsin."

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Tony De Lisio har jobbat med vin i över 25 år och 2000 sa han upp sig för att buteljera vin under egen etikett. Filosofin är enkel -  all kraft läggs i vingården för att få så bra druvor som möjligt att göra vin av. Detta skapar möjligheter att göra så lite som möjligt i källaren och fortfarande producera vin i toppklass. Husets Grenache och Shiraz samt Kristyna har belönats med 95-96 p av Robert Parkers Wine Advocate.

De Lisio Wines vill förutom att försöka nå fantastiska resultat med sina viner också få igång en debatt med, eller en reaktion från sina konsumenter. De menar också att vin ofta berör och att nästan alla har en åsikt när det kommer till just vin. Något som det inte är svårt att skriva under på. 

http://www.delisiowines.com.au/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du