Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Fuego Blanco Contraviento Malbec 2022

Fuego BlancoContraviento Malbec 2022

Argentina, Mendoza, 750 ml, 15%

De handplockade druvorna skördades tidigt på morgonen för att säkerställa att de anländer till vineriet med rätt temperatur. Vinifierigen inleds i betongtankar med en 48 timmars skalmacerering vid en temperatur på 10ºC följt av en alkoholjäsning vid 25ºC. För att lyfta fram vinets fräscha, runda o···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2022

Druvor

Malbec

Smaknotering

Frisk och fruktig doft men toner av mullbär, blå plommon och blåbär med nyanser av färska örter och vanilj. Smaken bjuder på en ungdomlig fruktighet som balanseras upp av behagligt mjuka tanniner och en rund syrlighet som skapar en vackert välbalanserad eftersmak.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Fuego Blanco är familjen Milláns senaste vinhus. Det började 2010 med förvärvet av en gård i det högsta och mest exklusiva området i Valle del Pedernal.  Fuego Blanco representerar sökandet efter att uppnå de bästa vinerna från dessa jordar.

Valle del Pedernal återfinns i provinsen San Juan och ligger vid foten av Andernas bergskedja på en höjd som sträcker sig från 1 200 till 1 700 meter över havet. Klimatet här definieras av milda somrar och mycket svala nätter.

http://fuegoblancowines.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du