Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Valentin Bianchi Bianchi Famiglia Cabernet 2014

Vad tyckte du?

Valentin Bianchi Bianchi Famiglia Cabernet 2014

Argentina, Mendoza, 750 ml, 145%

Valentin Bianchi håller till i San Rafael i Mendoza. Firman grundades redan 1928 av den italienska invandraren Valentin Bianchi, och de första vinstockarna som planterades hämtades från det forna hemlandet Italien. Deras Famiglia Cabernet är gjord på 100 procent cabernet sauvignon och har lagrats på ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2014

Druvor

Cabernet Sauvignon

Smaknotering

Doften är mycket fruktig med inslag av svarta vinbär, kryddor, torkad mynta, läder och plommon. Smaken är balanserad med mjuka tanniner och balanserad syra.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
145%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Valentin Bianchi håller till i San Rafael i Mendoza. Firman grundades redan 1928 av den italienska invandraren Valentin Bianchi, och de första vinstockarna som planterades hämtades från det forna hemlandet Italien. Deras Famiglia Cabernet är gjord på 100 procent cabernet sauvignon och har lagrats på franska ekfat i 18 månader. Ett utmärkt vin till lite kraftigare kötträtter.

Producenten

Valentin Bianchi håller till i San Rafael i Mendoza. Firman grundades redan 1928 av den italienska invandraren Valentin Bianchi, och de första vinstockarna som planterades hämtades från det forna hemlandet Italien. Efter det har Valentin Bianchi även importerat vinstockar från både Frankrike och Kalifornien. Idag har egendomen en av Argentinas modernaste vinanläggningar. Tack vare idogt arbete och genom att man alltid valt att jobba med den senaste tekniska utrustningen har Valentin Bianchi etablerat sig som en av topproducenterna från Argentina.  
http://www.valentinbianchi.com/